Home
 
Diensten
 
Werkwijze
 
Marijke Visser
 
Contact
 

Marijke Visser 

In 2004 heb ik mijn loopbaanadviesbureau opgericht, om met plezier en aandacht goede begeleiding te bieden. Ik werk samen met mijn collega's in Oost- en Midden Nederland.

Ik heb Psychologie (HBO, SPSO Utrecht) gestudeerd en de Post-HBO opleiding voor Loopbaanbegeleider afgerond bij Eva de Waard, Academie voor leven en werk. Ik ben geschoold in Biografisch werk, NLP en TA.
Tot 1999 werkte ik als leidinggevende in de zakelijke dienstverlening. Vervolgens ben ik werkzaam geweest in loopbaanbegeleiding, reïntegratie, coaching en trainen.

In mijn leven en loopbaan heb ik twee grote overgangen gekend: van werken als manager in het bedrijfsleven, naar werken als loopbaanadviseur. En ik ben in 2001 verhuisd van West naar Oost Nederland. Beide overgangen zijn me prima bevallen.

De filosofie van Emmanuel Levinas (1906-1995) spreekt mij aan. Met veel plezier ontdekte ik dat zijn opvatting over mens zijn, mij uit het hart is gegrepen 'In de ontmoeting gebeurt het, besta ik en vindt het contact van mens tot mens plaats.'

Ik onderscheid me door mijn deskundigheid en enthousiasme, brede ervaring (reïntegratiesector, onderwijs, gezondheidszorg, zakelijke dienstverlening), resultaatgerichtheid en persoonlijke aandacht.

Ik ben Noloc erkend Loopbaanprofessional en lid van Noloc, Vereniging voor loopbaan professionals (www.noloc.nl) en werk volgens de gedragscode.

   
         
 

Marijke Visser  Loopbaanadviesbureau | Hall (bij Eerbeek) | 06-51835232 |
Marijke.Visser@MVCoach.nl

 
         

De Grinthorst 2013